Διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του το ΟΠΑ – Την συνεχιζόμενη παρουσία τοξικοεξαρτημένων καταγγέλλει η Σύγκλητος

2017-11-08

Τη διακοπή λειτουργίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σήμερα Τετάρτη από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι αποφάσισε η σύγκλητος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη παρουσία τοξικοεξαρτημένων ανθρώπων στους χώρους του ιδρύματος.

Στην ανακοίνωση της η σύγκλητος κάνει λόγο για καθημερινή πλέον παρουσία εξαρτημένων ανθρώπων στο ίδρυμα που δημιουργεί αυξημένους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια, παρεμποδίζει την εκπαιδευτική λειτουργία, αποθαρρύνει τους φοιτητές να προσέρχονται στο μάθημα και βλάπτει την εικόνα και το κύρος ου πανεπιστημίου.

Η διοίκηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου επίσης τονίζει ότι στο παρελθόν έχει επανειλημμένως απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και έχει ενημερώσει για τους σοβαρούς κινδύνους που δημιουργούνται από την κατάσταση αυτή χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ακολουθεί το ψήφισμα της Συγκλήτου :

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.