Δεν ενημερώνει το ΕΣΡ για την υποψηφιότητα μέλος του με την παράταξη Μπακογιάννη

2023-09-19

Δεν έχει ενημερώσει ακόμη το ΕΣΡ αν το μέλος της Αρχής, η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου, υποψήφια με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη (ΝΔ) στην Αθήνα, θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις όπου συζητούνται θέματα σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

H Αρχή, επίσης, δεν απάντησε για το τι θα πράξει όσον αφορά την εγγραφή καταγγελία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννης Σγουρού για την «προνομιακή μεταχείριση» του συνυποψηφίου του και πρώην υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά.

typologies.gr


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».