Δεν ενημερώνει το ΕΣΡ για την υποψηφιότητα μέλος του με την παράταξη Μπακογιάννη

2023-09-19

Δεν έχει ενημερώσει ακόμη το ΕΣΡ αν το μέλος της Αρχής, η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου, υποψήφια με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη (ΝΔ) στην Αθήνα, θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις όπου συζητούνται θέματα σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

H Αρχή, επίσης, δεν απάντησε για το τι θα πράξει όσον αφορά την εγγραφή καταγγελία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννης Σγουρού για την «προνομιακή μεταχείριση» του συνυποψηφίου του και πρώην υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά.

typologies.gr


Ανοχύρωτη παραμένει η Αττική σε ενδεχόμενο πλημμύρας με ορατό τον κίνδυνο σε περίπτωση ακραίας καταιγίδας να «βυθιστούν» μεγαλα τμήματα πολλών δήμων του λεκανοπεδίου επηρεαζόμενων από τον Κηφισό, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των υδάτων της πρωτεύουσας.

Το δικό του πάρκο σκύλων απέκτησε ο δήμος Γλυφάδας, στην οδό Σερρών στην Άνω Γλυφάδα και δίπλα στο «μπαλκόνι με θέα». Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πάρκο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα ακολουθήσουν κι άλλα, από το βουνό μέχρι την παραλία.

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται σε μία περίοδο που ανέδειξε με «ηχηρό» τρόπο τον κομβικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης στις ζωές των πολιτών.

Γ. Πατούλης: «Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς για τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας»