Δεκάδες κλήσεις από Μάνδρα-Μαγούλα στην Πυροσβεστική, νέα έντονη βροχόπτωση

2018-06-27

Νέα προβλήματα στη δυτική Αττική συνεχίζει να προκαλεί η έντονη βροχόπτωση το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ήδη η Πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμή 30 κλήσεις από Μάνδρα και Μαγούλα για παροχή βοήθειας και άλλες 40 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες το βράδυ μέχρι το πρωί σήμερα η Πυροσβεστική είχε δεχτεί 83 κλήσεις για παροχή συνδρομής σε Μάνδρα, Μέγαρα και Νέα Πέραμο. Συγκρότησε 26 συνεργεία με 65 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και προχώρησε σε τουλάχιστον 49 αντλήσεις υδάτων και 15 μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία. Στην περιοχή βρέθηκαν προληπτικά ερπυστριοφόρο όχημα και βάρκα με δύτες της 1ης ΕΜΑΚ.

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.