Δείτε την κούκλα κόρη του Ζόραν Ζάεφ ! (εικόνες)

2018-06-19

O πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός απασχολεί τα διεθνή Μέσα μετά τη συμφωνία για το ονοματολογικό που υπέγραψε με τον Έλληνα πρωθυπουργό στις Πρέσπες.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο Ζάεφ έχει μια κόρη 17 ετών, την Αλεξάνδρα Ζάεβα η οποία διατηρεί λογαριασμό στο instagram και ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες είναι πανέμορφη και απολαμβάνει τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα είχε βρεθεί και στην Αθήνα και φωτογραφήθηκε στην Ακρόπολη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

⛅️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandra Zaeva (@aleksandrazaeva) στις

thecaller.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2017-2018, στην περιοχή του Μικρού Δακτυλίου (Αλεξάνδρας - Ζαχάρωφ - Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Σπ. Μερκούρη - Βρυάξιδος - Υμηττού - Ηλ. Ηλιού - Αμβρ. Φραντζή - Λ. Συγγρού - Χαμοστέρνας - Πειραιώς...