Δασκάλα στον Άλιμο για μαθητή της : «Ρίχτε του μερικές φάπες»

2017-11-08

Ένα περιστατικό που μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει φαίνεται να έλαβε χώρα σε Δημοτικό του Αλίμου. Όπως καταγγέλεται δασκάλα θέλησε να τιμωρήσει 9χρονο μαθητή προχωρώντας σε... βασανιστήρια.

Ο μαθητής πηγαίνει στην 4η τάξη του 6ου Δημοτικού σχολείου στον Άλιμο, και η δασκάλα που φέρεται να του έκανε αυτό το... καψώνι - βασανιστήριο, είναι αυτή της μουσικής.

Συγκεκριμένα, η δασκάλα εξοργίστηκε όταν ο 9χρονος κατά την διάρκεια του μαθήματος μιμούνταν ήχους από αυτοκίνητο, προσποιούμενος πως είναι οδηγός.

«Ρίχτε του μερικές φάπες»

Θεώρησε λοιπόν... κατάλληλο το να προτρέψει τους συμμαθητές του να τον ξυλοκοπήσουν, λέγοντας «σηκωθείτε και ρίχτε του μερικές φάπες». Ορισμένα παιδιά δεν το έκαναν, υπήρξαν όμως αρκετοί που υπάκουσαν την δασκάλα. Μάλιστα ακόμα και όταν το παιδί βγήκε από την αίθουσα για να σωθεί, τον κυνήγησαν χτυπώντας τον στον κεφάλι.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως όταν η μητέρα του παιδιού ζήτησε εξηγήσεις από τον διευθυντή, αυτός της ζήτησε... να μην δοθεί έκταση στο θέμα και «να τα βρουν μεταξύ τους».

Μάλιστα η ίδια η δασκάλα επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλθηκαν, λέγοντας πως το έκανε πάνω στον θυμό της.

Μαθητές και γονείς πάντως έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της και μαζεύουν υπογραφές προκειμένου η εκπαιδευτικός να απομακρυνθεί. (newsit.gr)

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.