Χρυσό μετάλλιο για την Κορακάκη στους Μεσογειακούς Αγώνες

2018-06-24

Όπως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έτσι και στους Μεσογειακούς της Ταραγόνα τον... χορό των μεταλλίων άνοιξε η Άννα Κορακάκη. Το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής πρώτευσε στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και, μάλιστα, με εντυπωσιακή επίδοση.

Στην Ταραγόνα, η Άννα Κορακάκη κατέκτησε ένα από τα ελάχιστα μετάλλια που λείπουν από τη συλλογή της. Προκρίθηκε στον τελικό με 575/600 και εκεί, όπως και στους Ολυμπιακούς, αγωνίστηκε με πάθος για τη διάκριση. Η πιο σημαντική αντίπαλός της ήταν η Ζοράνα Αρούνοβιτς. Με την αθλήτρια από τη Σερβία η πρωταθλήτριά μας έχει άριστες σχέσεις και, κατά τη διάρκεια αγώνων, κάνουν και παρέα. Σε όλες, όμως, της μεγάλες διοργανώσεις η κάτοχος μεταλλίων από παγκόσμια, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Μεσογειακούς Αγώνες είναι από τις βασικές αντιπάλους της Άννας.

Η μονομαχία ανάμεσα στις δύο εξαιρετικές αθλήτριες ήταν σκληρή, κάτι που φαίνεται και από το αποτέλεσμα. Η Άννα Κορακάκη με 240.2 ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου, αφήνοντας στη δεύτερη την Αρούνοβιτς με 239.9 και στην τρίτη την Αιγύπτια Αφαφ Ελχοντχόντ με 214.6.

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.