Χωρίς τραμ έως τις 10 Δεκεμβρίου Καλλιθέα-ΣΕΦ

2017-11-16

Διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών του Τραμ, στο τμήμα Καλλιθέα - Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος της διακοπής της κυκλοφορίας είναι οι εργασίες επέκτασης της γραμμής του Τραμ προς τον Πειραιά, που θα διαρκέσουν έως τις 10 Δεκεμβρίου και ως εκ τούτου, στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα-Καλλιθέα, Ασκληπιείο Βούλας-Καλλιθέα και Σύνταγμα-Ασκληπιείο Βούλας.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) από τις λεωφορειακές γραμμές Α1: Βούλα-Πειραιάς-Βούλα, Β1: Άνω Γλυφάδα-Πειραιάς-Άνω Γλυφάδα, 040: Σύνταγμα-Πειραιάς-Σύνταγμα, 130: Νέα Σμύρνη-Πειραιάς-Νέα Σμύρνη και 217: Σταθμός Δάφνη-Πειραιάς-Σταθμός Δάφνη.

Νέα επιστημονική μελέτη βασισμένη σε στοιχεία 600.000 ανθρώπων από 19 διαφορετικές χώρες -η οποία δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet»-, έρχεται να προκαλέσει πονοκέφαλο σε όσους αρέσκονται να πίνουν ένα ποτηράκι αλκοόλ παραπάνω.

32 ομάδες, 8 όμιλοι, 12 γήπεδα κι 11 πόλεις. Η πρώτη φάση ή αλλιώς η φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2018 είναι η πλέον παραδοσιακή, με τους "μονομάχους" να καλούνται να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις στους ομίλους τους, προκειμένου να κλείσουν θέση στους "16".