Χωρίς τραμ έως τις 10 Δεκεμβρίου Καλλιθέα-ΣΕΦ

2017-11-16

Διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών του Τραμ, στο τμήμα Καλλιθέα - Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος της διακοπής της κυκλοφορίας είναι οι εργασίες επέκτασης της γραμμής του Τραμ προς τον Πειραιά, που θα διαρκέσουν έως τις 10 Δεκεμβρίου και ως εκ τούτου, στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα-Καλλιθέα, Ασκληπιείο Βούλας-Καλλιθέα και Σύνταγμα-Ασκληπιείο Βούλας.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) από τις λεωφορειακές γραμμές Α1: Βούλα-Πειραιάς-Βούλα, Β1: Άνω Γλυφάδα-Πειραιάς-Άνω Γλυφάδα, 040: Σύνταγμα-Πειραιάς-Σύνταγμα, 130: Νέα Σμύρνη-Πειραιάς-Νέα Σμύρνη και 217: Σταθμός Δάφνη-Πειραιάς-Σταθμός Δάφνη.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.