Χείρα βοηθείας Γ. Αντετοκούνμπο σε ηλικιωμένο που κατέρρευσε στον δρόμο (εικόνα)

2018-07-06

Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες του NBA. Δεν σταματά στιγμή να προπονείται προκειμένου να γίνεται όλο και καλύτερος. Παρ' όλα αυτά παραμένει ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος που κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθά όπου χρειάζεται.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν δίστασε να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο που κατέρρευσε στου Γουδή.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Facebook, o 23χρονος αθλητής των Μιλγουόκι Μπακς έκανε τα ακόλουθα:

«Είσαι τεράστιος αθλητής και σήμερα διαπίστωσα πόσο τεράστιος άνθρωπος είσαι.. Σ' ένα στενάκι του Γουδιού, γυρνώντας από μάθημα, ένας παππούς καταρρέει σχεδόν... Τρέχω να τον κρατήσω και τον ακουμπάω με την πλάτη σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο... Και κάπου εκεί νιώθω δύο χεριά πίσω μου να με βοηθάνε, σηκώνοντάς τον και ακουμπώντας τον στο πεζοδρόμιο.

» Τρέμοντας, κάλεσα το 166 και όλα τα υπόλοιπα τα έκανες εσύ. Και δεν ήταν λίγα» επισημαίνεται στην ανάρτηση. 

athensvoice.gr

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.