Χείρα βοηθείας Γ. Αντετοκούνμπο σε ηλικιωμένο που κατέρρευσε στον δρόμο (εικόνα)

2018-07-06

Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες του NBA. Δεν σταματά στιγμή να προπονείται προκειμένου να γίνεται όλο και καλύτερος. Παρ' όλα αυτά παραμένει ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος που κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθά όπου χρειάζεται.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν δίστασε να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο που κατέρρευσε στου Γουδή.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Facebook, o 23χρονος αθλητής των Μιλγουόκι Μπακς έκανε τα ακόλουθα:

«Είσαι τεράστιος αθλητής και σήμερα διαπίστωσα πόσο τεράστιος άνθρωπος είσαι.. Σ' ένα στενάκι του Γουδιού, γυρνώντας από μάθημα, ένας παππούς καταρρέει σχεδόν... Τρέχω να τον κρατήσω και τον ακουμπάω με την πλάτη σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο... Και κάπου εκεί νιώθω δύο χεριά πίσω μου να με βοηθάνε, σηκώνοντάς τον και ακουμπώντας τον στο πεζοδρόμιο.

» Τρέμοντας, κάλεσα το 166 και όλα τα υπόλοιπα τα έκανες εσύ. Και δεν ήταν λίγα» επισημαίνεται στην ανάρτηση. 

athensvoice.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.