Χανιά: Απευθείας πτήσεις προς Θεσσαλονίκη

2018-06-29

Την απευθείας αεροπορική σύνδεση των Χανίων με τη Θεσσαλονίκη από τις 2 Ιουλίου, ανακοίνωσε απόψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων η εταιρεία Ellinair.

Όπως έκανε γνωστό, μιλώντας σε εκπροσώπους φορέων της πόλης, ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Σταύρος Νταλιάκας «τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η εταιρεία εξετάζει τη συνέχιση των πτήσεων και κατά την περίοδο του χειμώνα».

Ο κ. Νταλιάκας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων δρομολογίων ζήτησε τη στήριξη των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας υπενθυμίζοντας ότι ήδη η εταιρεία συνδέει τα Χανιά με τη Μόσχα με δύο εβδομαδιαία δρομολόγια.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της εταιρείας Μπορίς Μουζενίδης.

Την Ellinair καλωσόρισε στα Χανιά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλης Γιαννούλης, επισημαίνοντας σε σύντομο χαιρετισμό του ότι «κοινός στόχος της ένωσης είναι η προσέλκυση και άλλων αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο της πόλης.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, η αντιδήμαρχος Χανίων Ελπίδα Τσιτσιρίδη, η αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ροκάκης και ο διευθυντής της Fraport στο αεροδρόμιο Χανίων Τάσος Τηνιακός.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.