Χανιά: Απευθείας πτήσεις προς Θεσσαλονίκη

2018-06-29

Την απευθείας αεροπορική σύνδεση των Χανίων με τη Θεσσαλονίκη από τις 2 Ιουλίου, ανακοίνωσε απόψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων η εταιρεία Ellinair.

Όπως έκανε γνωστό, μιλώντας σε εκπροσώπους φορέων της πόλης, ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Σταύρος Νταλιάκας «τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η εταιρεία εξετάζει τη συνέχιση των πτήσεων και κατά την περίοδο του χειμώνα».

Ο κ. Νταλιάκας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων δρομολογίων ζήτησε τη στήριξη των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας υπενθυμίζοντας ότι ήδη η εταιρεία συνδέει τα Χανιά με τη Μόσχα με δύο εβδομαδιαία δρομολόγια.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της εταιρείας Μπορίς Μουζενίδης.

Την Ellinair καλωσόρισε στα Χανιά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλης Γιαννούλης, επισημαίνοντας σε σύντομο χαιρετισμό του ότι «κοινός στόχος της ένωσης είναι η προσέλκυση και άλλων αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο της πόλης.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, η αντιδήμαρχος Χανίων Ελπίδα Τσιτσιρίδη, η αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ροκάκης και ο διευθυντής της Fraport στο αεροδρόμιο Χανίων Τάσος Τηνιακός.

Σημαντικά νέα μας έρχονται από το πρόσφατο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Χειρουργική της Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων αναφορικά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων αυτής.

Συμβουλές προς τους πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου ώστε να αποφύγουν εξαπάτησή τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων κι ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, δίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.