Χάλασαν τα εμφυτεύματα στα χείλη της, δείτε τι της απάντησε το ινστιτούτο!

2018-06-24

Έναν γολγοθά έζησε μία 26χρονη από το Έσεξ, η επιθυμία της οποίας ήταν να φουσκώσει τα χείλη της με ένα ειδικό υλικό, πληρώνοντας συνολικά 340 λίρες για τις δύο επισκέψεις.

Και αυτό γιατί μετά από έξι μήνες το υλικό αυτό είχε μεταφερθεί στα μάγουλα και στο πηγούνι της, με αποτέλεσμα η Charlotte Neale να νιώθει τρομερούς πόνους, οι οποίοι δεν της επέτρεπαν να φάει.

Έτσι επέστρεψε στο BeautyBox By Maggie και εξέφρασε τα παράπονά της, χωρίς όμως να εξυπηρετηθεί και αναγκάστηκε να καταφύγει στα social media της επιχείρησης, ανεβάζοντας παράλληλα κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες, αλλά και ένα video από την αφαίρεση ενός υγρού από τα χείλη της από μία άλλη κλινική που επισκέφτηκε.

Τότε ο μάνατζερ της εταιρίας, της απάντησε γράφοντας: «Έξι μήνες μετά πας και σου βγάζουν από τα χείλη. Ρώτα τον φίλο που έκανες στοματικό έρωτα τελευταίο πού έβαλε το όργανό του».

Η Charlotte είχε κάνει άλλες δύο ενισχύσεις πριν επισκεφτεί την συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία από την αρχή φαίνεται πως δεν τα είχε καταφέρει καλά, καθώς στα πρώτα παράπονά της απλά της ζητούσαν να κάνει μασάζ στο συγκεκριμένο μέρος. 

athensvoice.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του