Χάλασαν τα εμφυτεύματα στα χείλη της, δείτε τι της απάντησε το ινστιτούτο!

2018-06-24

Έναν γολγοθά έζησε μία 26χρονη από το Έσεξ, η επιθυμία της οποίας ήταν να φουσκώσει τα χείλη της με ένα ειδικό υλικό, πληρώνοντας συνολικά 340 λίρες για τις δύο επισκέψεις.

Και αυτό γιατί μετά από έξι μήνες το υλικό αυτό είχε μεταφερθεί στα μάγουλα και στο πηγούνι της, με αποτέλεσμα η Charlotte Neale να νιώθει τρομερούς πόνους, οι οποίοι δεν της επέτρεπαν να φάει.

Έτσι επέστρεψε στο BeautyBox By Maggie και εξέφρασε τα παράπονά της, χωρίς όμως να εξυπηρετηθεί και αναγκάστηκε να καταφύγει στα social media της επιχείρησης, ανεβάζοντας παράλληλα κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες, αλλά και ένα video από την αφαίρεση ενός υγρού από τα χείλη της από μία άλλη κλινική που επισκέφτηκε.

Τότε ο μάνατζερ της εταιρίας, της απάντησε γράφοντας: «Έξι μήνες μετά πας και σου βγάζουν από τα χείλη. Ρώτα τον φίλο που έκανες στοματικό έρωτα τελευταίο πού έβαλε το όργανό του».

Η Charlotte είχε κάνει άλλες δύο ενισχύσεις πριν επισκεφτεί την συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία από την αρχή φαίνεται πως δεν τα είχε καταφέρει καλά, καθώς στα πρώτα παράπονά της απλά της ζητούσαν να κάνει μασάζ στο συγκεκριμένο μέρος. 

athensvoice.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.