Χ. Δούκας: Είμαι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Μπακογιάννη

2023-10-02

Την πεποίθηση του ότι είναι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να κερδίσει τον Κώστα Μπακογιάννη, εφόσον αναμετρηθεί μαζί του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας.

Μιλώντας στο CNN Greece εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει τη δημαρχία, τονίζοντας πως «πρέπει να αφήσουμε το πληκτρολόγιο και να πάμε στο πεδίο». Παράλληλα, παρουσιάζει το σχέδιό του για τις πόλεις των 15 λεπτών, αναφέροντας πως ξεκινάμε το μετασχηματισμό από τις υποβαθμισμένες γειτονιές της πρωτεύουσας.
Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθησή του ότι κάθε πολίτης πρέπει να έχει πρόσβαση στο δημόσιο χώρο και σχολιάζει την κλιματική αλλαγή λέγοντας ευθέως ότι «η Αθήνα είναι μια ανοχύρωτη πόλη». 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.