Αυτός είναι ο νεότερος δήμαρχος στην Αττική

2023-10-10

Είναι μόλις 37 ετών και πρόκειται για τον νεότερο δήμαρχο σε όλη την Αττική. Ο Αρμόδιος Δρίκος είναι ο νέος δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας, μιας περιοχής που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια. Εκλέχθηκε με ποσοστό 47,6% από τον πρώτο γύρο.

Το χαρτοφυλάκιο της Μάνδρας είναι ιδιαίτερο με τον νέο δήμαρχο να έχει μπροστά του πολλές προκλήσεις, ειδικά αυτήν των καιρικών φαινομένων. Σημειώνεται ότι πριν από 6 χρόνια, είχε εκλεγεί δήμαρχος ο πατέρας του Γιώργος Δρίκος, ο οποίος στην συνέχεια έχασε τον Δήμο στο εκλογοδικείο. 

Πέρασε πρώτος από την επικράτεια της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, λαμβάνοντας τρεις υποτροφίες. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, έχει λάβει τρία μεταπτυχιακά διπλώματα και έλαβε διδακτορικό με θέμα την Καρδιολογία από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έχει επίσης σπουδές Ηλεκτρολόγου Μηχανικού στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Εργάζεται ως ιατρός, επεμβατικός καρδιολόγος, στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ λειτουργεί κατά περιόδους και δύο δικά του ιατρεία στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό κλάδο και συγκεκριμένα στον εμπορικό τομέα.

Από μικρή ηλικία, ασχολείται ενεργά με τα κοινά. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής, του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, της Επιστημονικής Ένωσης Νέων Ιατρών Ελλάδας και του Εμπορικού Συλλόγου Θριασίου και πέριξ.

Είναι παντρεμένος με τη Νάσια Στεργίου και έχουν δύο παιδιά, την Μαρία και τον Γιώργο.