Ελληνική εφαρμογή κινητού σου βρίσκει ...ξαπλώστρα στη Χαλκιδική

2017-08-23

Ένα νέο «όπλο» έχουν στην διάθεσή τους οι λουόμενοι για τη μάχη της παραλίας: Πρόκειται για την ελληνική εφαρμογή Plazz, με την οποία δεν χρειάζεται ούτε να χάνουν τον ύπνο τους και να πηγαίνουν από τα ξημερώματα για να βρουν ξαπλώστρα ούτε να... παίζουν μπουνιές.

Με πιστωτική ή χρεωστική

Με την εφαρμογή που μπορούν να κατεβάσουν από το plazz.com (προς το παρόν μόνο σε ios) μπορούν οι λουόμενοι να επιλέξουν την παραλία που τους ενδιαφέρει, να ορίσουν την ημερομηνία επιλογής, τη θέση της ξαπλώστρας και να προπληρώσουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας!


Η ιδέα ξεκίνησε από τους Μάνο Πατεράκη και Λευτέρη Φαρμάκη, τον Σεπτέμβριο του 2014, μετά τις διακοπές του πρώτου στα Χανιά. Αφορμή η ταλαιπωρία του κ. Πατεράκη στην προσπάθειά του ακριβώς να βρει ελεύθερη ξαπλώστρα.«Στην Plazz δεν θέλουμε να μιλάμε απλά για μία ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες. Θέλουμε οι χρήστες να απολαμβάνουν μία ξεχωριστή εμπειρία στις συνεργαζόμενες παραλίες και για τον λόγο αυτό οι τιμές - που ξεκινούν από τα 16 ευρώ ανά σετ- συνοδεύονται από κάποιες παροχές» δηλώνουν οι εμπνευστές της ιδέας.