Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα μέρη που οι γονείς κάνουν σεξ (pics)

2018-05-16

Το House Method πραγματοποίησε μία έρευνα σχετικά με τα αγαπημένα μέρη ερωτικής συνεύρεσης που έχουν οι γονείς όταν λείπουν τα παιδιά τους από το σπίτι.

Όταν κάποιος ή κάποια αποκτά τον τίτλο του πατέρα ή της μητέρας, δεν σημαίνει αυτομάτως οτι διαγράφει τελείως την ερωτική του ζωή... Σίγουρα τους πρώτους μήνες τα πράγματα είναι κάπως, αλλά όσοι καταφέρνουν και «επιβιώσουν» από αυτή την περίοδο, στη συνέχεια την βλέπουν να ξαναζωντανεύει.

Το House Method λοιπόν, πραγματοποίησε μία έρευνα μεταξύ 1.048 ανθρώπων, ζητώντας τους να μάθει σε ποια από τα μέρη του σπιτιού έχουν κάνει σεξ.

Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, επειδή όσοι έλαβαν μέρος δεν είναι από την Ελλάδα, το σχέδιο του σπιτιού δεν ταιριάζει με αυτά που έχουμε στην χώρα, αλλά σίγουρα μας δείχνει ένα μικρό δείγμα.

Το σαλόνι είναι το μέρος που σχεδόν όλοι έχουν κάνει τις... αταξίες τους, έστω και για μία φορά, ενώ ακολουθεί το μπάνιο, ο ξενώνας και η κουζίνα. Το εντυπωσιακό είναι πως τουλάχιστον 1 στους 10 έχει παραδεχθεί οτι το έκανε στο παιδικό δωμάτιο.

Μάλιστα έφτιαξε και μία λίστα με τα μέρη που συνήθως κάνουν σεξ οι γονείς σε σχέση όσων δεν έχουν παιδιά.

Τέλος, εδώ μπορείτε να δείτε ποιο μέρος θεωρείται ιδανικό, ανάλογα με την ερωτική στάση που αρέσει σε όσους συμμετέχουν.

ΠΗΓΗ - Διαβάστε Περισσότερα : housemethod.com  -   gazetta.gr

Δύο φορές ισόβια στον 58χρονο δολοφόνο της 32χρονης - Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση - "Καταπέλτης" ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Προσοχή τι χρώμα έχουν τα σεντόνια σας, γιατί στα μάτια των κοριών αυτό έχει μεγάλη σημασία. Τρελαίνονται για το κόκκινο και το μαύρο, αλλά απεχθάνονται το κίτρινο και το πράσινο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Silver alert για τον Ελληνα τουρίστα... Η κρίση έχει χτυπήσει τις διακοπές των Ελλήνων, μια και σύμφωνα με εγχώριες αλλά και ευρωπαϊκές έρευνες είμαστε πρωταθλητές στη λίστα των Ευρωπαίων που δεν έκαναν κανένα τουριστικό ταξίδι για οικονομικούς λόγους, μαζί με τους Ρουμάνους και τους Πορτογάλους.