Αύριο ανακοινώνεται η πολιτιστική συνεργασία μεταξύ Δ. Αθηναίων και Πειραιά

2018-06-27

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα πραγματοποιήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Νίκο Θεοχαράκη την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στις 12:00 στην αίθουσα τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου Αθήνας (Αθηνάς 63).

Στη συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθεί η συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά καθώς και η συνεργασία με το Annex Μ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Θα μιλήσουν επίσης οι:

Εριφύλη Μαρωνίτη, συντονίστρια προγράμματος της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα βιβλίου» του δήμου Αθηναίων

Νίκος Διαμαντής, καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Άννα Καφέτση, διευθύντρια του Annex M του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.