Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε [Βίντεο]

2017-12-18

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους, Αττικής. Εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την 4χρονη κόρη του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Κατά τις πληροφορίες, ο αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας την ώρα που σημειώθηκε η τραγωδία, χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του περίστροφο.  

Σε διαφορετικά σημεία οι σοροί


Τις σορούς εντόπισε ένας ξάδελφος της άτυχης μητέρας, ο οποίoς ανησύχησε καθώς δεν πήγε στην εργασία της και την αναζήτησαν. Όταν έσπασε την πόρτα, είδε στο σαλόνι την ξαδέλφη του με τη μητέρα της και στο δωμάτιο του ζευγαριού, τον αυτόχειρα και το μικρό παιδί της οικογένειας. 

Ειδικότερα, η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 14:00 από συγγενείς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν δερματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Γιατρός ήταν και η πεθερά τού δράστη και αυτόχειρα.
Η αστυνομία θεωρεί πιθανό οι δολοφονίες και η αυτοκτονία του αστυνομικού να έγιναν το πρωί.
Σε ό,τι αφορά τις αιτίες για το φονικό η Ασφάλεια Αττικής εξετάζει ως κίνητρο διαφορές που πιθανόν είχε με τα πεθερικά του. Οι δολοφονίες και η αυτοκτονία του έγιναν με το ίδιο όπλο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι βρίσκονται στον τόπο της τραγωδίας και ερευνούν την υπόθεση.
Μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί έξι κάλυκες, οι οποίες απεστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για βαλλιστική έρευνα.

Αποσπασμένος στη φρουρά του Κ.Σημίτη
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 42χρονος αστυνομικός ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.
Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, χθες ο δράστης και αυτόχειρας ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε.

Είχε περάσει τεστ καταλληλότητας

Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τεστ καταλληλότητας το 2011.
Να σημειωθεί ότι στον τόπο της τραγωδίας έχoυν συγκεντρωθεί φίλοι, συγγενείς και γείτονες που αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

in.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.