Art for Change: Έρχεται το πρώτο διαδικτυακό φεστιβάλ τέχνης

2020-04-23

Το Project M.A.G. προσκαλεί δημιουργούς από το ευρύτερο καλλιτεχνικό φάσμα να συμμετέχουν στο πρώτο διαδικτυακό φεστιβάλ τεχνών και δράσεων, με τίτλο «Art for Change».

Το πρωτοποριακό project M.A.G. ανακοινώνει για 1η φορά ένα διαδικτυακό Φεστιβάλ «Art for Change» που θα έχει σαν κεντρικούς άξονές του 5 διαφορετικούς τομείς τεχνών και δράσεων ...

Το φεστιβάλ

Σε συνεργασία με χώρους και άλλους φορείς, όπως το ItravelPoetry & Athens Art, που υποστηρίζουν τις τέχνες ανοιχτά και προς όλες τις κατευθύνσεις δίνει τη δυνατότητα σε ζωγράφους (εικαστικούς από όλο τον χώρο της ζωγραφικής και Street art), φωτογράφους, συγγραφείς, μουσικούς και σχήματα ή καλλιτέχνες μεμονωμένα από τις παραστατικές τέχνες να διαγωνιστούν ανοιχτά μέσω των έργων τους και να διεκδικήσουν έπαθλα συμβολικής αλλά και εξέχουσας σημασίας .....

Χώρος ψηφιακών, καλλιτεχνικών συναθροίσεων

Βασικός στόχος η δημιουργία ενός διαδικτυακού φεστιβάλ («Art for Change») για 1η φορά σε παγκόσμιο επίπεδο με δυνατότητες συμμετοχής σε όλο τον και από όλο τον κόσμο, διεύρυνσης των ήδη ανοιχτών πεδίων των τεχνών. Κατ' επέκταση του φεστιβάλ οι συμμετέχοντες - «νικητές» θα έχουν την ευκαιρία πέραν των επάθλων να δείξουν το έργο τους σε ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ επίγειο που θα στηθεί μετά την ολοκλήρωση του διαδικτυακού μέρους σε πραγματικούς χώρους ... Αποτέλεσμα να γίνει σημείο διαδικτυακών καλλιτεχνικών συναθροίσεων ο χώρος του Project M.A.G.- The art social network και η πραγματική δικτύωση όλων των ενδιαφερόμενων μεταξύ τους (καλλιτέχνες - φορείς - συλλέκτες - διοργανωτές - οπαδοί - χώροι τεχνών).

Ο διαγωνισμός

Το ξεχωριστό κάλεσμα στον κάθε καλλιτέχνη θα γίνει πάνω στον τομέα που ασχολείται και συντελεί στη δημιουργία προφίλ στη νεοσύστατη πλατφόρμα https://www.musicartmagazine.com όπου και θα πρέπει να ανεβάσει τα έργα του (πίνακες - φωτογραφίες - έργα θεατρικά - χορευτικά - συγγραφές- συλλογές - τραγούδια - μελωδίες - συνθέσεις) και σε ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα θα μπορεί ο κόσμος να ψηφίζει το εκάστοτε προφίλ που του φαίνεται πιο ενδιαφέρον και του αρμόζει (μπορεί να ψηφίζει σε κάθε κατηγορία αρκεί ο καλλιτέχνης να έχει δηλώσει μόνο μία κατηγορία για το έργο του).

*Τα έπαθλα και οι δράσεις θα ανακοινωθούν ξεχωριστά. 

Ανοχύρωτη παραμένει η Αττική σε ενδεχόμενο πλημμύρας με ορατό τον κίνδυνο σε περίπτωση ακραίας καταιγίδας να «βυθιστούν» μεγαλα τμήματα πολλών δήμων του λεκανοπεδίου επηρεαζόμενων από τον Κηφισό, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των υδάτων της πρωτεύουσας.

Το δικό του πάρκο σκύλων απέκτησε ο δήμος Γλυφάδας, στην οδό Σερρών στην Άνω Γλυφάδα και δίπλα στο «μπαλκόνι με θέα». Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πάρκο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα ακολουθήσουν κι άλλα, από το βουνό μέχρι την παραλία.

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται σε μία περίοδο που ανέδειξε με «ηχηρό» τρόπο τον κομβικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης στις ζωές των πολιτών.

Γ. Πατούλης: «Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς για τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας»

"Αθήνα Ψηλά" δεν είναι μόνο ένα σύνθημα είναι ο στόχος μας, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, Νίκη Αραμπατζή.