«Αριθμομηχανές… υπολογίζοντας στο παρελθόν»

2017-11-23

Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά πολύ παλαιές αριθμομηχανές τις οποίες θα παρουσιάσουν οι μαθητές του Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου μαζί με τους καθηγητές τους

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής σε συνεργασία με το Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου συνδιοργανώνουν την έκθεση «Αριθμομηχανές: Υπολογίζοντας... στο παρελθόν». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ώρα 17:00 - 21:00 στο χώρο του Μουσείου. Διεύθυνση: Λ. Κηφισού 58, Αιγάλεω.Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά πολύ παλαιές αριθμομηχανές τις οποίες θα παρουσιάσουν οι μαθητές του Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου μαζί με τους καθηγητές τους.
Επίσης στην έκθεση οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στο χώρο του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής.
Κυριακή 26 Νοεμβρίου, 17:00-21:00. Είσοδος 2 ευρώ. Φοιτητές/Άνεργοι: Δωρεάν

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.