«Αριθμομηχανές… υπολογίζοντας στο παρελθόν»

2017-11-23

Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά πολύ παλαιές αριθμομηχανές τις οποίες θα παρουσιάσουν οι μαθητές του Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου μαζί με τους καθηγητές τους

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής σε συνεργασία με το Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου συνδιοργανώνουν την έκθεση «Αριθμομηχανές: Υπολογίζοντας... στο παρελθόν». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ώρα 17:00 - 21:00 στο χώρο του Μουσείου. Διεύθυνση: Λ. Κηφισού 58, Αιγάλεω.Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά πολύ παλαιές αριθμομηχανές τις οποίες θα παρουσιάσουν οι μαθητές του Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου μαζί με τους καθηγητές τους.
Επίσης στην έκθεση οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στο χώρο του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής.
Κυριακή 26 Νοεμβρίου, 17:00-21:00. Είσοδος 2 ευρώ. Φοιτητές/Άνεργοι: Δωρεάν

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.