Αργεντινή: 26χρονη ευνούχισε τον 40χρονο φίλο για ένα sex tape (φωτο)

2018-04-24

Η επιλογή του 40χρονου Σέρχιο Φερνάντεζ από την Κόρντομπα της Αργεντινής, να δει με τους φίλους του το βίντεο με τις ερωτικές πράξεις του με τη φίλη του Μπρέντα Μπαραντίνι, ήταν θανάσιμο γι αυτόν...

Η 26χρονη φίλη του όταν το έμαθε βγήκε εκτός εαυτού και όταν βρήκε την ευκαιρία πήρε μία ψαλίδα του κήπου και του έκοψε το πέος.

Η «ζημιά» ήταν σχεδόν ολοκληρωτική αφού άγγιξε το 90%. Στο δικαστήριο και καθώς το περιστατικό συνέβη πέρσι στο τέλος του χρόνου, η Μπαραντίνι είπε ότι απλώς τον τραυμάτισε και δεν ήθελε να του κάνει ολοκληρωτικό κακό, αφού άλλωστε η ίδια φοβάται το αίμα και για να αποδείξει τα λεγόμενά της τόνισε πως ήτν η ίδια που ζήτησε βοήθεια. Ομως αυτό αφού τον είχε ευνουχίσει...

Ωστόσο, από την πλευά του «άτυχου» τονίστηκε ότι θα χρειαστούν και άλλα χειρουργεία χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει... επανακόλληση.

Τα νέα για το άνοιγμα όχι ενός, αλλά δυο σινεμά στην Αθήνα είναι πάντα καλοδεχούμενα. Ακόμα και σε μια χρονική συγκυρία όπου τα εισιτήρια παρουσιάζουν στασιμότητα και με το Μουντιάλ αυτήν την εποχή να κερδίζει μεγάλη μερίδα του κοινού.

Μπορεί να είχε ειπωθεί ότι ο διαγωνισμός της Eurovision δε θα γινόταν στο Ισραήλ εξαιτίας της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, όμως, με ανακοίνωσή της η EBU ξεκαθάρισε ότι η διοργάνωση θα γίνει κανονικά στην νικήτρια χώρα.

Αλλάζει όψη σιγά σιγά και η Αθήνα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής του δήμου Αθηναίων για την Ανθεκτικότητα και την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, ξεκινά μια πιλοτική δράση με στόχο τη μείωση της θερμοκρασίας στην πόλη και τη βελτίωση των κλιματολογικών συνθηκών, με αφετηρία την οδό Βορέου.