Αργεντινή: 26χρονη ευνούχισε τον 40χρονο φίλο για ένα sex tape (φωτο)

2018-04-24

Η επιλογή του 40χρονου Σέρχιο Φερνάντεζ από την Κόρντομπα της Αργεντινής, να δει με τους φίλους του το βίντεο με τις ερωτικές πράξεις του με τη φίλη του Μπρέντα Μπαραντίνι, ήταν θανάσιμο γι αυτόν...

Η 26χρονη φίλη του όταν το έμαθε βγήκε εκτός εαυτού και όταν βρήκε την ευκαιρία πήρε μία ψαλίδα του κήπου και του έκοψε το πέος.

Η «ζημιά» ήταν σχεδόν ολοκληρωτική αφού άγγιξε το 90%. Στο δικαστήριο και καθώς το περιστατικό συνέβη πέρσι στο τέλος του χρόνου, η Μπαραντίνι είπε ότι απλώς τον τραυμάτισε και δεν ήθελε να του κάνει ολοκληρωτικό κακό, αφού άλλωστε η ίδια φοβάται το αίμα και για να αποδείξει τα λεγόμενά της τόνισε πως ήτν η ίδια που ζήτησε βοήθεια. Ομως αυτό αφού τον είχε ευνουχίσει...

Ωστόσο, από την πλευά του «άτυχου» τονίστηκε ότι θα χρειαστούν και άλλα χειρουργεία χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει... επανακόλληση.

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.