Άνοιξε ξανά το θρυλικό μπαράκι "Kibubu" στα Πατήσια! (photos)

2017-10-03

Ένα μπαράκι το οποίο αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση των Πατησιωτών αλλά και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών άνοιξε ξανά τις πύλες του.


Ο λόγος για το θρυλικό "Kibubu" που πρωτολειτούργησε το 1981 και γνώρισε μεγάλες δόξες για τρεις δεκαετίες.

Πλέον είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχθεί παλιούς και νέους πελάτες εκεί στις αρχές της Γαλατσίου με τη νέα του επωνυμία "Kibubu Music Bar & Coffee".

Ήδη πάντως οι πιο παλιοί θαμώνες και οι πιστοί του φαν έχουν ξετρελαθεί στο άκουσμα της της είδησης για την επαναλειτουργία του αγαπημένου τους στεκιού.

https://sport-chicas.gr

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.

Αύξηση των τιμών σε τσάντες και σχολικά είδη από χρόνο σε χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες 36 χώρες, διαπιστώνει έρευνα της picodi.com, που δείχνει ότι το κόστος για τον Έλληνα γονιό είναι σχετικά υψηλό, ως ποσοστό του μέσου μηνιαίου μισθού του