Άνοιξε ξανά το θρυλικό μπαράκι "Kibubu" στα Πατήσια! (photos)

2017-10-03

Ένα μπαράκι το οποίο αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση των Πατησιωτών αλλά και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών άνοιξε ξανά τις πύλες του.


Ο λόγος για το θρυλικό "Kibubu" που πρωτολειτούργησε το 1981 και γνώρισε μεγάλες δόξες για τρεις δεκαετίες.

Πλέον είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχθεί παλιούς και νέους πελάτες εκεί στις αρχές της Γαλατσίου με τη νέα του επωνυμία "Kibubu Music Bar & Coffee".

Ήδη πάντως οι πιο παλιοί θαμώνες και οι πιστοί του φαν έχουν ξετρελαθεί στο άκουσμα της της είδησης για την επαναλειτουργία του αγαπημένου τους στεκιού.

https://sport-chicas.gr

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Το αυτοκίνητό μας είναι γεμάτο κάμερες, αισθητήρες και ραντάρ. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά είναι πάντα ενεργά όποτε οδηγούμε. Παρόλο που αυτά τα βοηθήματα δεν μας εμποδίζουν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο, προσφέρουν σημαντική ασφάλεια και άνεση στις ημερήσιες μετακινήσεις μας.

Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν της Σερβίας με 9-8 και προκρίθηκαν στον κυριακάτικο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο που γίνεται στο Σομπατέλι, ανεβάζοντας την αγωνία και στέλνοντας στο κόκκινο τις ελπίδες για νίκη.

Είναι γνωστό ότι η Αθήνα έχει το δικό της μικροκλίμα. Όντας ερωτευμένη με το τσιμέντο, κάθε καλοκαίρι βράζει από τη ζέστη και τον σκληρό ήλιο, ενώ το βράδυ αντανακλά τη θέρμη στις γυμνές από πράσινο ταράτσες και τους δρόμους.