Αναβάλλεται το debate Γεννηματά – Ανδρουλάκη λόγω του πένθους για τους νεκρούς στην Μάνδρα

2017-11-15

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τηλεμαχία μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και της Φώφης Γεννηματά, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (17.11.2017).

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο υποψήφιοι του δεύτερο γύρου των εκλογών για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, αποφάσισαν να να μην γίνει το debate, σεβόμενοι το πένθος για τους νεκρούς από τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής.

Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κατάστημα γειτονιάς της αλυσίδας My Market, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της επιχείρησης στη μεσαία λιανική. Θα ακολουθήσουν καταστήματα και στην επαρχία.

«∆ιακοπές αλά Ελληνικά» απολαµβάνει αυτές τις ηµέρες ένας από τους πλουσιότερους Αµερικανούς και µεγάλος πολέµιος του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραµπ, o 76χρονος Μπάρι Ντίλερ, µε την Γερμανίδα πριγκίπισσα σύζυγό του και σχεδιάστρια µόδας Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ.

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.