«160 Χρόνια Made in Greece» έως την Κυριακή 25/3 @Τεχνόπολις

2018-03-23

Έως την Κυριακή 25 Μαρτίου θα διαρκέσει η έκθεση «160 Χρόνια Made in Greece» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Στόχος η ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας

«Είναι μια έκθεση που έχει σαν στόχο να αναδείξει την ελληνική βιομηχανία ξεκινώντας από το 1860 μέχρι το 1973 περίπου που είναι η περίοδος της αποβιομηχανοποίησης» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 η υπεύθυνη βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και project manager της έκθεσης, Μαρία Φλώρου.
«Μέσα στην έκθεση ο επισκέπτης θα γνωρίσει την ελληνική βιομηχανία στο σύνολο της μέσα από τους κλάδους των χημικών, του μετάλλου, των τροφίμων, της ενέργειας, της κλωστοϋφαντουργίας, της καπνοβιομηχανίας, των οικοδομικών υλικών, και του ξύλου-επίπλου-χαρτιού» πρόσθεσε η κ. Φλώρου.

Η έκθεση «160 Χρόνια Made in Greece» θα είναι ανοικτή σήμερα από τις 12.00 έως τς 8 το βράδυ, και Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως τις 8 το βράδυ. 

athens984.gr

Μια απλή αλλαγή στα νύχια σας μπορεί να σας αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες αγαπούν τόσο το μανικιούρ, το οποίο παράλληλα χαρίζει μια περιποιημένη και προσεγμένη εμφάνιση στην κάθε γυναίκα.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics υποστηρίζει ότι αφού έχουμε πιει μια μικρή ποσότητα καφέ καταναλώνουμε 10% λιγότερη ποσότητα τροφής στο πρωινό μας γεύμα.