15χρονη διέφυγε από τη ΓΑΔΑ

2017-11-04

Έφηβη 15 ετών από τη Ρουμανία, που βρισκόταν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ και επρόκειτο να πάει σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων, διέφυγε το απόγευμα από το κτήριο χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ενώ οι αστυνομικοί περίμεναν την εισαγγελική παραγγελία για να μεταφέρουν την 15χρονη σε ίδρυμα, εκείνη διέφυγε της προσοχής τους και βγήκε από το κτήριο της ΓΑΔΑ.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Βιβλίο για τη γεμάτη λάμψη αλλά και φουρτούνες για την ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου βρίσκεται στα... σκαριά και μάλιστα πρόκειται να το επιμεληθεί εξολοκλήρου η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου.

Το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει την Αριστοφανική κωμωδία «Πλούτος» για τρεις μοναδικές παραστάσεις στην Αθήνα. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Εθνικό Θέατρο της Σερβίας, όπου τη διασκευή -σκηνοθεσία υπογράφει ο Nikita Milivojevic.

Πριν λίγες μέρες, στις 8 Αυγούστου 2018, ο διεθνής οίκος Apolitical δημοσίευσε τη λίστα των 100 πιο σημαντικών ανθρώπων στην ψηφιακή διακυβέρνηση, με βάση την επιρροή που έχουν στον καθορισμό των εξελίξεων σε παγκόσμια κλίμακα.