15χρονη διέφυγε από τη ΓΑΔΑ

2017-11-04

Έφηβη 15 ετών από τη Ρουμανία, που βρισκόταν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ και επρόκειτο να πάει σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων, διέφυγε το απόγευμα από το κτήριο χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ενώ οι αστυνομικοί περίμεναν την εισαγγελική παραγγελία για να μεταφέρουν την 15χρονη σε ίδρυμα, εκείνη διέφυγε της προσοχής τους και βγήκε από το κτήριο της ΓΑΔΑ.

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Μπορεί η μέλισσα-δολοφόνος να μοιάζει πως έχει βγει από ταινία τρόμου χαμηλού προϋπολογισμού, είναι όμως μια πραγματικότητα που ξεπήδησε από μια ταπεινή απόπειρα να αυξηθεί η παραγωγή μελιού πίσω στη δεκαετία του 1950.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «συγκρούονται» στο ΟΑΚΑ (19:00, CosmoteSport 4) στον 5ο τελικό της Basket League, με τον νικητή της «τιτανομαχίας» να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Ένα παραδοσιακό καφενείο αναβιώνει σε έναν υπέροχο χώρο, με ατού την εκπληκτική θέα που απλώνεται μπροστά του. Αυτό είναι το Καφενείον Ακροπόλεως στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που από τον Δεκέμβριο του 2017 έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην περιοχή.