1ος Νυχτερινός αγώνας στο Πεδίον Άρεως

2018-06-25

Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως ο 1ος νυχτερινός αγώνας πάρκου με τίτλο «Νυχτερινές διαδρομές».

Τον αγώνα διοργανώνει ο αθλητικός πολιτιστικός σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πάρκου Πεδίον Άρεως.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει νέα πνοή στο πάρκο του Πεδίου Άρεως , να ενισχύσει την οικολογική συνείδηση και να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει τις ομορφιές του περιβάλλοντα χώρου, τρέχοντας και διασκεδάζοντας.

Οι διαδρομές

Εκκίνηση, διαδρομή και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως.

Εκκίνηση αγώνα 5χλμ: 20.52μ.μ. με τη Δύση του Ήλιου

Εκκίνηση περιπατικής διαδρομής 1.700μ.: 21.30μ.μ.

Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει live event και πάρτυ, για τους αθλητές , εθελοντές και όλους όσους πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Εγγραφές

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.athenianrunnersclub.gr/register/

Οι κατσίκες μπορούν να διακρίνουν τις διαφορετικές ανθρώπινες εκφράσεις και προτιμούν τα γελαστά πρόσωπα από τα θυμωμένα, αποκαλύπτει έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε ότι η διαδικασία, η οποία αποτελείται από δύο φάσεις (η πρώτη είναι τον Ιούλιο και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο), δεν έχει τελειώσει.