«Ημέρες Καριέρας» 26-27/01 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

2024-01-05

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από τις 10 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί από τη ΔΥΠΑ η 24η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» στην Αθήνα, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Στη διήμερη εκδήλωση πρόκειται να συμμετάσχουν περισσότερες από 100 επιχειρήσεις που διαθέτουν τουλάχιστον 2.500 θέσεις εργασίας, σε μεγάλο εύρος ειδικοτήτων και για όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-2024

Σύμφωνα με τη ΔΥΠΑ:

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να:
Συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό,
Διερευνήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε διαφορετικούς τομείς που τους ενδιαφέρουν,
Ενημερωθούν για το εύρος των διαθέσιμων θέσεων εργασίας και τις ειδικότητες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις, και να
Συναντηθούν με εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) και να ενημερωθούν για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Οι επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό θα μπορούν να:
Συναντηθούν με μεγάλο αριθμό υποψηφίων για την κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας που διαθέτουν,
Πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις και να συγκεντρώσουν βιογραφικά από τους υποψηφίους, και να
Αναδείξουν σε πολύ σημαντικό αριθμό ενδιαφερόμενων τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης που παρέχει η κάθε εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, η ΔΥΠΑ θα υλοποιήσει δράσεις στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων, με συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών από τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, ενώ οι προσερχόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σχετικές πρωτοβουλίες σε ειδικό περίπτερο.