Φροντίζω

Γυμναστήρια - Κέντρα Αισθητικής - Αδυνατίσματος - Κομμωτήρια - Κουρεία - Μανικιούρ - Πεντικιούρ

BODY ART ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΝΙΑΣ 187-189, ΠΑΤΗΣΙΑ, 11145
CORPUS FITNESS CLUB ΙΑΛΕΜΟΥ 48 & ΣΙΤΑΚΗΣ, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, 11142
MARATHON ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΥΚΛΩΝ 10-12, ΠΑΤΗΣΙΑ, 11142
NOTORIUS FITNESS CLUB Λ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7 & ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 2-4, ΠΑΤΗΣΙΑ, 11141
PALMOS GYM ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΑΓΚΛΗ 49, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, 10445
PLANET FITNESS Λ. ΙΩΝΙΑΣ 166, ΠΑΤΗΣΙΑ
SYNERGY FITNESS ΤΥΡΙΝΘΟΣ 10, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, 11143 

Άρθρα  & Νέα κατηγορίας

Ο σωστός καθαρισμός προσώπου συντελεί στην διατήρηση υγιούς επιδερμίδας. Γι αυτό είναι απαραίτητο να καταβάλλετε την κατάλληλη προσπάθεια, ώστε να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μήπως σού έχουν μείνει και εσένα κάτι ενθύμια από το Πάσχα....στην περιοχή της κοιλιάς; Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάσει πανικός και να αρχίσεις τις δίαιτες εξπρές τώρα που μπαίνει καλοκαιράκι! Υπάρχουν μικρές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου και να δεις μεγάλες διαφορές στη ζυγαριά:

Ο καιρός έχει πλέον ζεστάνει κάτι που μας κάνει να θέλουμε να βγούμε έξω και να πιούμε ένα ή και δυο ποτά. Μια νύχτα όμως στην πόλη μπορεί να κάνει σοβαρή ζημιά στη δίαιτα σας ειδικά αν παραγγείλετε κοκτέιλ υψηλής θερμιδικής αξίας.

Τα πρακτικά οφέλη της σωματικής άσκησης σε σχέση με την προαγωγή της υγείας, την αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων και τον περιορισμό της χρήσης φαρμάκων, παρουσιάστηκαν χθες βράδυ σε εκδήλωση στα Τρίκαλα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Ο εγκέφαλος θεωρείται ως το πιο περίπλοκο όργανο στο σώμα για τις διάφορες λειτουργίες που εκτελεί. Ο ακριβής τρόπος με τον οποίο λειτουργεί για την εκτέλεση αυτών των διαδικασιών δεν είναι ακόμα πλήρως κατανοητός.