Φροντίζω

Γυμναστήρια - Κέντρα Αισθητικής - Αδυνατίσματος - Κομμωτήρια - Κουρεία - Μανικιούρ - Πεντικιούρ

BODY ART ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΝΙΑΣ 187-189, ΠΑΤΗΣΙΑ, 11145
CORPUS FITNESS CLUB ΙΑΛΕΜΟΥ 48 & ΣΙΤΑΚΗΣ, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, 11142
MARATHON ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΥΚΛΩΝ 10-12, ΠΑΤΗΣΙΑ, 11142
NOTORIUS FITNESS CLUB Λ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7 & ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 2-4, ΠΑΤΗΣΙΑ, 11141
PALMOS GYM ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΑΓΚΛΗ 49, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, 10445
PLANET FITNESS Λ. ΙΩΝΙΑΣ 166, ΠΑΤΗΣΙΑ
SYNERGY FITNESS ΤΥΡΙΝΘΟΣ 10, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, 11143 

Άρθρα  & Νέα κατηγορίας

Μπορεί το τρέξιμο να θεωρείται ο «βασιλιάς των αερόβιων sports» μία νέα έρευνα όμως από το Appalachian State University της North Carolina που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Brain, Behavior and Immunity έρχεται να το ρίξει από τον θρόνο του και να το αντικαταστήσει με την ποδηλασία.

Η καφεΐνη είναι η πιο ευρέως διαδεδομένη ψυχοδραστική ουσία στον κόσμο και εμπεριέχεται στα περισσότερα εμπορικά συμπληρώματα καύσης λίπους καθώς είναι μία από τις λίγες ουσίες που βοηθούν στην αυξημένη "κινητικότητα" του λίπους στους λιπώδεις ιστούς και αυξάνουν το μεταβολισμό.

Το πιο αγαπημένο και συνηθισμένο αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι το μαγιό. Για να διατηρήσει, όμως, το χρώμα και την ποιότητά του θα πρέπει να πλένεται σωστά.

Η χρήση αντηλιακού συνιστάται όλο τον χρόνο, αλλά το καλοκαίρι επιβάλλεται! Ειδικά, τις ώρες που ο ήλιος είναι ψηλά στον ουρανό, πρέπει να έχετε στο νου σας πως πρέπει να βάζετε αντηλιακό τουλάχιστον κάθε δύο ώρες.

Νέα στοιχεία γύρω από τις πλαστικές επεμβάσεις αποκαλύπτουν ότι το ποσοστό των γυναικών στη δεκαετία των δεύτερων -άντα, οι οποίες επιλέγουν να κάνουν λίφτινγκ, έχει μειωθεί κατά 44% σε έναν χρόνο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για βλεφαροπλαστική έχει μειωθεί κατά σχεδόν το ένα τρίτο.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν συνήθειες που μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική μας ζωή; Αυτή την απορία είχαμε και εμείς εδώ στο γραφείο όταν διαβάσαμε τα αποτελέσματα μιας έρευνας σχετικά με τα de facto της καθημερινότητάς μας. Τι είναι αυτό που μειώνει και την θέληση και την απόδοσή μας;